Architectuur in Antwerpen


Een klein groepje fotografen reisde af naar Antwerpen voor het maken van architectuurfoto's. Het groepje bestond uit Hans Mol, Jenneke Kruik, Martine Grootendorst, Rieni Stolwijk, Therese Obers. Helaas was Rein de Lange op het laatste moment verhinderd.
Doel was het fotograferen van het Havengebouw en het MAS. Het havengebouw ligt iets uit het centrum en is een combinatie van een oud gebouw en een futuristich nieuw, dat als het ware op, en voor, het oorspronkelijke gebouw is geplaatst. Het MAS is een museumgebouw (Museum Aan de Stroom). Na de luch zijn we in kleine groepjes de stad ingegaan, om ook op andere plaatsen foto's te maken.
De resultaten hebben we in een kleine bijeenkomst besproken om de beste foto's te kunnen presenteren op een clubavond. Helaas was dat de eerste avond die a.g.v. de Coronacrises uitviel. Rein heeft nog enkele foto's uit zijn archief bijgevoegd.
Al met al een leuke trip, met een volgens mij bevredigend resultaat.
Gertjan van Midden, Coördinator werkgroep ArchitectuurKlik op een foto voor een vergroting en ga met de pijltjestoetsen onderin naar de volgende foto


Voor meer informatie over de werkgroep: klik HIER

Op bezoek in Rotterdam, klik HIER

Op bezoek in Dordrecht, klik HIER

Rechtermuisknop uitschakelen