Het Beste van Alphoto in Parkvilla

 


Van 25 maart tot en met 18 mei exposeren wij de foto's van onze Jaarwedstrijd in de foyer van Parkvilla in Alphen. Aan de expositie doen 36 leden mee.
De winnende foto van Marian van Capel, een portret van twee jonge meisjes, is extra uitvergroot, evenals de foto's van Thérèse Obers (twee jonge vrouwen) en Pim Bakker (om een vis vechtende meeweb) die respectievelijk de tweede en derde prijs wonnen zijn groter afgedrukt.
De expositie laat diverse stijlen binnen de fotografie zien. Zo hangen er portretten, maar ook landschappen, abstracte foto's, dierenfoto's, straatfoto's, reisfoto's en macro's.
Alphoto is trots op deze fraaie expositie, die laat zien waar de leden in uitblinken. De expositie past in het streven van Alphoto om de inwoners van Alphen en omgeving enthousiast te maken voor fotografie als kunstvorm.


Deelnemende fotografen


De deelnemende fotografen zijn: Kees Wenting, Fons Bitter, John Bonnet, Gert Jan van Midden, Henk Langerak, Pim Bakker, Bert Uytenbroek, Rieni Stolwijk, Hans ter Hoek, Thérèse Obers, Gijs den Horder, Jan Neeleman, Rob Ijsselstein, Bert de Wit, José Bruijsten, Jolanda Sprokholt, Martin Pagie, Nicole van As, Hans Mol, Janske van Everdingen, Mariette van Heijningen, Gerk Kooy, Rob Spaans, Jaap van der Linden, Anne Haan, Richard van Vliet, Anet Terra, Hanna Bakkal, Lein Kaland, Erik Brouwer, Luc Smink, Kors de Bruin, Martine Grootendorst, Ciska van Veen, Marian van Capel en Frederiek van der Linden.


Bezoeken


De expositie is te bezoeken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. En 's avonds van 19:00 tot 23:00 uur. Op zondag is Parkvilla van 13:30 tot 15:00 uur geopend.


Over Parkvilla
Parkvilla brengt jaarlijks minimaal 60.000 mensen uit de gemeente Alphen aan den Rijn vol enthousiasme in contact met Kunst & Cultuur door een actief en passief aanbod in Kunsteducatie, Filmhuis en theater.


Klik op een foto voor een vergroting


Voledige uitslag JaarwedstrijdEerste prijs: Marian van Capel

Tweede prijs Thérèse Obers

Derde prijs: Pim Bakker

Rechtermuisknop uitschakelen