Marianne  de Ruijter - Brons voor Leaves

Thérèse Obers - Brons voor Going for a dark party

_____________________________________________________________

Fons Bitter  - Goud voor Disbelievers

Henk Langerak - Zilver voor Schooljongen in Vietnam

Rechtermuisknop uitschakelen


Leden Alphoto

in de prijzen


Marianne de Ruijter en Thérèse Obers hebben bij de fotowedstrijd Foto Individueel van de Fotobond beide een bronzen sticker behaald.  Marianne kreeg 24 punten voor een zwartwit compositie van bladeren en Thérese kreeg 23 punten voor een foto die zij de titel gaf: Going for a dark party.

Aan de wedstrijd deden 11 leden van Alphoto mee: Behalve Marianne en Thérèse ook Fons Bitter, Henk Langerak, Rob IJsselstein, René Salemink, Marian van Capel, Pim Bakker, Anet Terra, Rein de Lange en Kees Borst.

In totaal werden er meer dan 1000 foto's ingestuurd door leden van fotoclubs door het hele land.Foto OnlineFons Bitter heeft bij de wedstrijd Foto Online van de FotoBond in de vrije sectie een Gouden Sticker gewonnen voor zijn foto van een wit kerkje op een groene heuvel onder een donkere lucht. De titel van zijn foto is Disbelievers.


Henk Langerak behaalde in die wedstrijd een Zilveren Sticker voor zijn foto van een klein jongetje dat met een aanwijsstok voor een groot schoolbord staat. De foto maakte Henk al wat langer geleden in Vietnam, maar kwam nu te pas omdat Foto Online ook een sectie reisfoto’s had.


Voor de wedstrijd Online waren 660 foto's ingestuurd. Er deden nog enkele leden van Alphoto mee, maar die vielen niet in de prijzen.